Al verschillende jaren organiseren wij actieve schoolreizen voor het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Door onze jarenlange ervaring en expertise maken wij voor u een prachtige schoolreis speciaal op maat! #SchoolreisActief is een onderdeel van Veenstra Reizen.

Team #SchoolreisActief

De begeleiding die u kunt verwachten bij het samenstellen van een schoolreis wordt uitgevoerd door vakkundig personeel. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact, het team waar u mee te maken heeft bestaat uit:

Bouwe Veenstra: Planning
Klaas Veenstra: Sales
Bettie Mulder: Groepsreizen
Anna-Wietske Veenstra: Groepsreizen
Atty Ekema: Groepsreizen

Waarom #SchoolreisActief

  • Direct en persoonlijk contact
  • Mooiste schoolreizen zonder verrassingen achteraf
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Duurzaam op reis
  • ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
  • Aangesloten bij het SGVR garantiefonds
  • Vertrouwd op reis
  • Bijna 100 jaar ervaring

#SchoolreisActief onderscheidt zich als touroperator dat u ons direct en persoonlijk contact heeft, u heeft dan ook voor alle schoolreizen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de schoolreis een succes wordt. Ook zijn wij ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een schoolreis boekt.

Van links naar rechts: Bouwe Veenstra, Bettie Mulder & Klaas Veenstra

Onze werkwijze

Van wens tot schoolreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw schoolreis bij ons in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw schoolreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een schoolreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een schoolreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de schoolreis is verlopen.